Groepsontwikkeling

Om onze Scoutinggroep nog beter te maken komt de leiding van Scouting Boxmeer regelmatig bij elkaar om te praten over de ontwikkeling van de groep. Deze bijeenkomsten worden geleid door groepscoaches Letty van Scouting Nederland en Pieter van de Scouting Regio Zuidoost Nederland (ZON). Afgelopen zaterdag 26 november was de tweede bijeenkomst. De onderwerpen die we hebben besproken zijn training en opleiding van de staf, eenheid en zichtbaarheid van de vereniging. Er is onder andere een plan van aanpak gemaakt om de kennis en kunde van de leiding te verbeteren.

Het was weer een leuke en leerzame middag die hopelijk op korte termijn allerlei positieve verbeteringen met zich mee gaat brengen in de club.

groepsontwikkeling2

Door Nick van den Hoogen op 2 december 2016