Koningsdag 2017

Op 27 april 2017 kleurde Nederland weer oranje en natuurlijk was Scouting Boxmeer ook weer onderdeel van de festiviteiten in de jaarlijkse Koningsdag fietstocht. Bij Sam Sam, de Driewiek, De Flip en bij het Scoutinggebouw aan de Graafseweg konden de kinderen hun fiets versieren en meedoen aan allerlei activiteiten.

In verband met het voorspelde slechte weer en de werkzaamheden aan het sportveld achter het gebouw hebben we er dit jaar voor gekozen om de activiteiten binnen te organiseren. Dit jaar dus geen pionierwerk en marshmellows roosteren boven kampvuur maar spelletjes zoals koekhappen, sjoelen en mini pionieren.

Het weer was boven verwachting stralend al was het een beetje fris maar de moed zat er goed in en iedereen heeft weer veel lol gehad, zoals je kan zien op de foto.

Door Nick van den Hoogen op 27 april 2017