Weekendkamp Scouts

In het eerste echte herfstweekend van 2016 werd het meteen erg koud en mistig. Ondanks dat het weekend onder andere in het teken stond van het insignewerk “buitenleven” zijn de Scouts dus veel binnen gebleven. Maar dat hield ze absoluut niet tegen om allerlei avonturen te beleven!

De meteorietenregen hebben ze helaas niet kunnen zien maar in plaats daarvan is er een vette filmavond georganiseerd, zijn de Scouts naar het Natuurmuseum en het Valkhof in Nijmegen geweest en hebben ze elkaar alles geleerd over de planeten in het zonnestelsel.

Op de foto’s is goed te zien dat er veel plezier gemaakt is en iedereen is zondag moe maar voldaan weer naar huis gegaan. Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen!

imag0989

imag0987